NU TE CULCA PE O URECHE CÂND VINE VORBA DE SOMNUL TĂU
NU TE CULCA PE O URECHE CÂND VINE VORBA DE SOMNUL TĂU
NU TE CULCA PE O URECHE CÂND VINE VORBA DE SOMNUL TĂU

Ai nevoie de un somn bun și odihnitor noaptea ca să fii bine ziua. Uite de ce:

 

Te ajută la memorie și învățare. Somnul este crucial pentru amintirie tale și pentru învățare. În timpul somnului, creierul tău procesează informații și le transferă din memoria pe termen scurt în cea pe termen lung.

 

Îți influnețează major sănătatea ta mentală și stările emoționale. Lipsa de somn te poate face iritabil poate aduce schimbări de dispoziție sau chiar depresie. Un somn suficient și regulat îți poate îmbunătăți dispoziția și reduce riscul de a dezvolta probleme de sănătate mintală.

 

Are grijă de sănătatea ta fizică. În timpul somnului, corpul tău are răgaz să se repare și să se rejuveneze. Lipsa de somn a fost asociată cu un risc crescut de boli de inimă, diabet și obezitate.

 

Îți crește productivitatea și performanța. Un somn bun este esențial pentru mintea ta, inclusiv în luarea deciziilor, rezolvarea problemelor. În plus, te ajută să fii mai creativ și mai productiv.

 

Susține sistemul tău imunitar. Somnul ajută la stimularea sistemului imunitar. Cum așa? Organismul produce citokine în timpul somnului, care ajută la combaterea infecțiilor și inflamației. Pretty awesome, nu?

 

Reduce stresul. Lipsa de somn duce la niveluri ridicate de hormoni de stres - precum cortizolul. Un somn bun și odihnitor te ajută să reduci nivelul de stres și să te simți mai bine. Știi vorba aia, sleep on it.

Apropo! Vrei să afli totul despre cum să ai un somn mai bun, dar și o viață mai sănătoasă? Abonează-te la newsletter!

 

Îți îmbunătățește aspectul fizic. Știi cum e să te trezești cu cearcăne adânci sub ochi și cu piele ternă de la nesomn. Dar știai că lipsa somnului poate duce chiar și la îmbătrânire prematură?

 

De la memorie mai bună și decizii luate mai bine și mai relaxat, până la imunitate și trezit cu energie și fără cearcăne, somnul e vital. Ai grijă de somnul tău și el va avea grijă de tine. Noi de asta am creat gummie-urile special gândite pentru a te ajuta să dormi bine.

 

”ADAUGĂ BADAGOOM SLEEP ÎN COȘ” și redescoperă cum e să te trezești odihnit.

Comentarii (0)

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.