Povestea noastră

Nu credem în misiuni pompoase sau utopice. Preferăm să facem lumea mai bună om cu om, creând alt fel de vitamine și suplimente pentru tine. 

 

Într-o lume în care 95% dintre noi avem deficiențe de vitamine, am căutat o soluție care chiar să funcționeze. Și am căutat destul de mult până am găsit-o.  

 

AM PUS LAOLALTĂ ȘTIINȚA, PSIHOLOGIA ȘI DESERTURILE ȘI AM CREAT BADAGOOM.

 

Cum? Am luat cele mai bune vitamine și suplimente din ingrediente naturale de care corpul tău are nevoie, am adăugat doar îndulcitori naturali și le-am dat un gust și o textură yum de jeleu. 


Așa transformăm o experiență anostă într-o rutină de care să te bucuri ca în copilărie. Un win-win și pentru corpul tău, dar și pentru papile.  

EFECTE CU ECOU

Dacă ar fi să punem totuși o misiune pe foaie, aceasta ar fi – efecte benefice cu ecou. 

Cu fiecare gummie, corpul tău primește vitaminele și mineralele de care are nevoie, iar asta îl ajută să-și facă treaba și mai bine. Gummie-ul de azi te susține pe termen lung să ai un sistem imunitar mai puternic, un somn mai odihnitor, mai multă energie, o minte mai liniștită, și tot așa.

 

Așa că nu schimbăm noi lumea, dar te ajutăm pe tine să ai un corp rezistent și energic. Iar dacă tu ești (mai) bine, lumea e deja un pic mai bună.