STAREA DE BINE ÎNCEPE DIN TINE. DAR CE TREABĂ ARE OȚETUL CU ASTA?
STAREA DE BINE ÎNCEPE DIN TINE. DAR CE TREABĂ ARE OȚETUL CU ASTA?
STAREA DE BINE ÎNCEPE DIN TINE. DAR CE TREABĂ ARE OȚETUL CU ASTA?

Poate că știai deja sau poate că nu, oțetul de mere (Apple Cider Vinegar - ACV) a fost folosit de secole nu doar în salate, dar și pentru sănătate.

 

Problema cu oțetul de mere (sau de cidru de mere) este, well, gustul. De aceea am avut grijă ca gummie-urile noastre cu Apple Cider Vinegar să aibă un gust bun și să păstreze toate beneficiile. Uite doar o mică parte dintre ele:

 

Te ajută la pierderea în greutate. Cum așa? Crește senzația de sațietate și reduce numărului de calorii consumate în timpul meselor. De asemenea, te poate ajuta și la reducerea grăsimii abdominale.

 

Îți îmbunătățește digestia. ACV crește producția de acid gastric și ajută creșterii bacteriilor sănătoase din intestinele tale. Iar asta te poate ajuta la ameliorarea simptomelor de indigestie, balonare și gaze.

 

Îți scade nivelul de zahăr din sânge: Gummie-urile noastre cu ACV îți îmbunătățesc sensibilitatea la insulină și scad nivelul de zahăr din sânge. Asta îl face un supliment util pentru persoanele cu diabet sau pre-diabet.

 

Îți ajută sistemul imunitară. ACV conține compuși antimicrobieni care pot ajuta la stimularea sistemului imunitar și la combaterea infecțiilor. De asemenea, te poate ajuta și la reducerea inflamației în organism.

 

Are grijă de pielea ta. Te poate ajuta la reducerea acneei, îmbunătățește hidratarea pielii și îi uniformizează tonul.

 

Îți scade colesterolul. Da, ai citit bine, ajută la scăderea nivelurilor de colesterol, reducând riscul de boli de inimă. S-a demonstrat că reduce colesterolul total, colesterolul LDL („rău”) și trigliceridele.

 

Îți alină simptomele răcelii. ACV te ajută când ești răcit prin subțierea mucusului și reducerea congestiei. De asemenea, calmează și durerile în gât.

 

Este super important să folosești apple cider vinegar (oțet) cu moderație și să-l diluezi corespunzător. Nu uita că, pe cât de mult te ajută, poate fi acid și potențial dăunător dacă este utilizat necorespunzător. Lucruri de care nu trebuie să-ți faci griji dacă alegi gummie-urile noastre.

 

Lasă oțetul acolo unde îi e locul – în salată. Bucură-te de beneficiile lui prin jeleurile noastre cu arome naturale de fructe, fără zahăr, vegane și cu textură yum.

 

"ADAUGĂ BADAGOOM ACV ÎN COȘ" și metabolismul tău va fi fericit.

Comentarii (0)

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.