SECRETUL UNUI PĂR STRĂLUCITOR ȘI UNGHII PUTERNICE
SECRETUL UNUI PĂR STRĂLUCITOR ȘI UNGHII PUTERNICE
SECRETUL UNUI PĂR STRĂLUCITOR ȘI UNGHII PUTERNICE

Biotina și zincul sunt doi nutrienți esențiali pentru menținerea sănătoasă a părului, pielii și unghiilor sănătoase. Hai să vezi cum și la ce te ajută mai exact.

 

Biotina, cunoscută și sub numele de vitamina H sau B7, este o vitamină solubilă în apă care îți ajută corpul să transforme alimentele în energie. În plus, este esențială pentru păr, piele și unghii sănătoase, pentru că ajută la producerea de keratină - o proteină esențială pentru trioul de mai sus. Din lipsă de biotină ajungi la unghii fragile, pierderea părului și o piele uscată. Dar nu-i nimic, pentru asta suntem noi aici.

 

Zincul este un mineral esențial pentru corpul tău și joacă mai multe roluri simultan, printre care este creșterea și repararea țesuturilor. Este, de asemenea, super important în producerea de colagen, o proteină care dă structură și elasticitate pielii, părului și unghiilor.

 

Din lipsă de zinc, poți începe să observi pierderea părului, vindecarea lentă a rănilor și unghii slăbite. Dar, la fel ca la Biotină, we got you covered.

 

În concluzie, biotina și zincul sunt esențiale pentru corpul tău din mai multe persepctive. Ai grijă să-i incluzi în dieta ta consumând alimente precum ouăle, nucile și cerealele integrale.

De asemenea, poți suplini necesarul de biotină și zinc luând zilnic gummie-urile noastre cu gust yum, special gândite pentru păr mai sănătos, piele mai luminoasă și unghii mai puternice.

Știai că la Badagoom trimitem săptămânal cele mai faine secrete despre sănătate și wellbeing? Intră în comunitatea celor care vor să aibă un stil de viață mai sănătos, într-un mod delicios!

 

"ADAUGĂ BADAGOOM BEAUTY ÎN COȘ" și simte pe propria piele beneficiile biotinei.

Comentarii (0)

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.