10 trucuri pentru o vară perfectă
10 trucuri pentru o vară perfectă
10 trucuri pentru o vară perfectă

Vara este în toi și este momentul perfect să te bucuri de soare, relaxare și distracție. Vrem să te ajutăm să te bucuri din plin de această perioadă, așa că am adunat 10 super tips utile pentru a te ajuta să maximizezi wellness-ul și well-being-ul în acest sezon. De la protecția solară  la bălăceală, cărți și suplimente Badagoom, aceste sfaturi te vor ajuta să te simți minunat și să te distrezi din plin.



  1. Protejează-te!

  Nu e nimic mai sexy decât o piele sănătoasă. Folosește crema cu SPF 50 și alege pălării cool care să te ferească de soare. 


  1. Bea suc de pepene   

Sucul de pepene roșu nu doar că te hidratează, dar e și un pretext perfect pentru o gustare super yummy și sănătoasă. PRO TIP: e ABSOLUT OBLIGATORIU să mânânci pepene în timp ce te uiți la asta


  1. Yoga în parc

  Adună-ți prietenii și practică yoga în parc. Nimic nu spune zen mai mult decât un câine curios care îți „corectează” postura. Dacă ești în București, îți dăm și un tip: sesiunele de yoga pe ponton din Floreasca, în fiecare miercuri de la ora 20:00, cu  Aura


  1. Maratoane de somn

   Alege-ți zilele leneșe și dedică-le somnului de frumusețe. Badagoom recomandă minim 8 ore de somn, și vara asta de ce nu și un pui de somn de după-amiază. Cine nu iubește o siestă bună?


  1. Smoothies verzi

  Aruncă în blender tot ce ai verde în frigider și bucură-te de un smoothie care te va face să te simți super fresh și energizat. Bonus: impresionezi pe toată lumea la picnic.


  1. Cărți și bălăceală

   Cărți ușoare, hamacuri și un lac liniștit sau o mare caldă – combinația perfectă pentru relaxare. Am citit de curând cartea lui Matthew McConaughey, Greelinghts. Dacă îți place de el și îți plac cărțile autobiografice, dă-i o șansă. Mie mi-a plăcut mult!


  1. Plimbări la apus

   Apusul e magic și perfect pentru plimbări romantice sau pentru a reflecta asupra deciziilor de viață. Sau să te gândești ce să mai comanzi de pe Badagoom :) Dacă ai nevoie de un mic ajutor, intră pe site pentru că s-ar putea să găsești răspuns pentru problema ta.


  1. Boardgames pe plajă

  Îmbină distracția cu relaxarea pe plajă. Râsul și buna dispoziție sunt garantate. 


  1. Ceaiuri reci, nu sucuri acidulate

   Înlocuiește băuturile răcoritoare cu ceaiuri reci. Sunt sănătoase și te mențin hidratat. 


  1. Ia suplimente Badagoom pentru energie

   Vara poate fi obositoare, dar suplimentele noastre îți oferă energia necesară pentru a te bucura de fiecare moment Check out: .https://badagoom.ro/collections/all

 

10+1 Abonează-te la newsletter-ul Badagoom și află săptămânal informații super utile despre sănătate, lifestyle și wellbeing




Comentarii (0)

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.